KerkomroepKerkomroep

Alle vieringen vanuit onze kerk zijn ook te beluisteren via de Kerkomroep. Dit kan rechtstreeks, maar het is ook mogelijk om vieringen terug te beluisteren. Via deze link komt u op de pagina van Schipluiden.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Aanmelden voor weekendvieringen
Ondanks dat de maatregelen wat versoepeld zijn, blijft het noodzakelijk dat u zich aanmeldt als u bij een weekendviering aanwezig wilt zijn. Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van dag en tijd dat u graag aanwezig wilt zijn.
Op dinsdag t/m vrijdag kunt u tussen 09.00 - 12.00 uur ook telefonisch contact opnemen met 015 3801810

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Meimaand MariamaandMariabeeld
In de maand mei is er naast het wekelijkse rozenkransgebed op dinsdagavond(18.45u) ook de gelegenheid om de rozenkrans te bidden op zondagavond. We beginnen dan op 19.00u U bent van harte welkom om mee te komen bidden. Als u niet naar de kerk kunt komen, dan kunt u ook meebidden via de kerkomroep. De link staat hierboven. 

 

 

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kindervertelviering/Kinderwoorddienstrvertelviering/Kinderwoorddienst

Op Palmzondag brachten de kinderen hun Palmpaasstok mee naar de kerk. Deze hadden zij thuis gemaakt.

Op deze manier ervaren zij iets van zichzelf weggeven voor een ander.

Pastor Hubert Berbée las het Paasverhaal van Pasen voor. Dit werd ondersteund met dia’s op het beeldscherm. Daarna werden de Palmpaasstokken gezegend.

Op Eerste Paasdag werd het Paasproject: “Ik ben de Wijnstok” afgesloten.De deelnemende kinderen kregen een paaspakketje thuis om thuis Pasen te vierenOp 25 april hebben we samen met de kinderen bij de Schelp een echte wijnrank geplant. We hopen dat deze ook veel vruchten zal dragen.

Dit naar aanleiding van de afsluiting van het Paasproject “Ik ben de wijnstok” en ons jaarthema.

Op zondag 30 mei is de volgende kindervertelviering/kinderwoorddienst. Ieder jaar vieren we op de zondag na Pinksteren het Feest van de Drie-eenheid. We staan er bij stil dat we geloven in één God, een eenheid van  drie personen: God de Vader, God de Zoon en God de heilige Geest. We geloven dus niet in drie goden maar één God. We gaan dit aan de kinderen uitleggen aan de hand van het kruistekken en de tekst die wordt uitgesproken bij de doop.

We beginnen om 9.15u in de kerk.We luisteren en kijken naar een prentenboek, Daarna gaan de kinderen naar de Schelp en drinken de ouders een kopje koffie. Met de ouders staan we stil bij de vraag: "Wat is de betekenis van de doop in deze tijd?"

   

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

 
Voor jongeren vanaf 12 jaar worden er maandelijks bijeenkomsten gehouden. De jongeren die in de parochie Onze-Lieve-Vrouw van Sion gevormd worden, worden hier automatisch voor uitgenodigd. Ook andere jongeren zijn van harte welkom. Je kunt je hiervoor aanmelden bij Joop en Jeanet Zuydgeest via telefoonnummer 06-27350490 of een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Als leidraad worden projecten van Youth for Christ gebruikt. Hierin staan verhalen uit de bijbel centraal. Deze verhalen worden aan de hand van leuke, uitdagende en leerzame activiteiten ingeleid. We bekijken wat het verhaal betekent voor ons eigen leven. Er zijn twee verschillende groepen.Rock Solid (12 jaar en ouder) en Rock Solid+ (vanaf 17 jaar). De Rock Solid bijeenkomsten zijn altijd op de laatste zaterdagavond van de maand en de Rock Solid+ bijeenkomsten zijn op de eerste vrijdagavond van de maand. In juli en augsutus zijn er geen bijeenkomsten.

De eerstvolgende bijeenkomsten zijn:

Vrijdag 7 mei:      Rock Solid+

Zaterdag 29 mei: Rock Solid