Afdrukken E-mailadres

“Geestverruimend”

 

Met enige trots presenteren wij het zevende seizoen van ‘GEESTVERRUIMEND’, het programma geloofsverdieping van de parochies O.L. Vrouw van Sion te Midden-Delfland en Sint Ursula te Delft. Dit roze boekje geeft u een overzicht van het aanbod: van Bijbelstudie tot samen op weg gaan in de vroege morgen van Hemelvaart. Soms beperkt tot één avond, dan weer een cursus van meerdere avonden of middagen achter elkaar. Kortom, wederom een gevarieerd aanbod waaruit u kunt kiezen omdat het goed is, zo af en toe met anderen wat dieper in te gaan op de vragen van het leven in het licht van de Bijbel en ons Christen-zijn. Ook is het heel waardevol om ons eigen geloofsleven te toetsen aan teksten, beelden of andere vormen van (Bijbelse) inspiratie.

Geestverruimend staat open voor iedereen die nieuwsgierig is. Mensen van binnen en buiten de parochies O.L. Vrouw van Sion en Sint Ursula, ongeacht kerkelijke of religieuze achtergrond. Elk jaar nemen meer dan 400 mensen deel aan een of meerdere bijeenkomsten. We zijn blij dat we op deze wijze gastvrij en open met elkaar op weg kunnen gaan.

Aanmelden is noodzakelijk, een aantal activiteiten kent een minimaal en maximaal aantal deelnemers. Mocht een activiteit niet doorgaan, dan wordt u gemaild of gebeld. Vermeld bij aanmelding uw naam, telefoonnummer en/of e-mailadres en de activiteit waarvoor u zich aanmeldt, evenals het aantal deelnemende personen.

Voor de bijeenkomsten vragen wij een vrijwillige bijdrage in de onkosten en de voortgang van het aanbod. Het bedrag wordt ter plekke voldaan, graag gepast betalen. Echter, de gevraagde bijdrage mag nooit een belemmering zijn om aan het programma deel te nemen. De bijdrage is geheel vrijwillig.

Wij hopen dat dit zevende seizoen uw en ons (geloofs)leven mag verrijken.

Van harte tot ziens !

Uw pastores en coördinator:

Pastoor Ben Bolmer ofm, Paul Mantelaers pw, Dick Verbakel pr,

José de Boer pw/catecheet, Jan Lamberts diaken en

coördinator Geestverruimend: Jan van der Knaap.

 

Aanmelden en/of vragen: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Laatst aangepast op zondag 14 september 2014 07:55
 

Vieringen

dinsdag 31 maart 09:50 uur
O.L.V. van Sion
Online Viering zondag 29 maart 2020