Afdrukken E-mailadres

Toekomst voor Kosovo
De stichting Toekomst voor Kosovo heeft in Pejë, Kosovo contact met zuster Maria Martha en haar stichting “Duartë Plotë Mëshirë”, wat betekent: “Een hand vol medeleven”. Duartë Plotë Mëshirë zet zich o.a. in voor kinderen, zieken, gehandicapten en bejaarden. Vele kinderen, die bij bombardementen, brandstichting en schietpartijen hun vader en hun moeder hebben verloren worden opgevangen.
Zij krijgen voeding, scholing en men geeft deze getraumatiseerde kinderen een vakopleiding, zodat zij zich later in de maatschappij kunnen handhaven.
Huidige project: Inrichting timmerwerkplaats.
Wij willen in het stadje Pejë een kleine timmerwerkplaats inrichten, om de kinderen te leren met hout en eenvoudige houtmachines om te gaan. Stichting Toekomst voor Kosovo wil alle machines en gereedschappen in Nederland aanschaffen, volgens C.E. norm en Arbo gekeurd.
De Stichting Toekomst voor Kosovo werd op 3 augustus 2006 opgericht. Doelstelling van de stichting is: Het geven van ondersteuning ter bevordering van de toekomst van de bevolking van Kosovo in de ruimste zin van het woord door het verstrekken van geldelijke bijdragen, goederen en diensten voor de realisering van projecten, welke ten goede komen aan zowel personen als de gemeenschap van Kosovo
Meer informatie op onze website: www.toekomstvoorkosovo.eu
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

STICHTING TOEKOMST VOOR KOSOVO
Secretariaat:
Kortebuurt 11, 3155 EG Maasland
Bankrek.nr.: 125.945.949
Telefoon: 010 5917130

Laatst aangepast op vrijdag 26 april 2013 21:12
 

Vieringen

maandag 30 maart 09:50 uur
O.L.V. van Sion
Online Viering zondag 29 maart 2020